Over de auteur

Metaalselector is in opdracht van metallurg Ko Buijs van Innomet Consultancy B.V. ontwikkeld, waarbij zijn kennis en ervaring is gebruikt om de juiste informatie als input te geven.

Deze publicaties zijn verschenen in diverse gezaghebbende vaktijdschriften zoals ALURVS, Metaalmagazine , Roestvaststaal, Metaal & Techniek, Gezondheidszorg en Technologie, Aluminium, Stainless Steel World, Offshore, Super Yacht e.d. Uitgeverijen zoals o.a. Reed Business Information, Eisma, KCI-Publishing, Yellow & Finch Publishers en 2Blonds zijn bedrijven waar in de loop van de tijd veel informatie aan verstrekt is. De leerboeken over de metalen titaan, zirkoon, tantaal, vanadium en niobium zijn uitgegeven door Ten Hagen & Stam in Den Haag. Ook is Ko Buijs diverse jaren columnist geweest in het vakblad Metaal & Kunststof onder de titel 'Vraag en Antwoord'. In deze columns zijn allerlei praktijkervaringen te vinden die tot nut kunnen zijn voor andere bedrijven die dezelfde problematiek ondervinden. Hier kan men een overzicht zien van de verschenen artikelen. Bovendien is door Ko Buijs een uitvoerige cursus roestvast staal geschreven voor beginners, gevorderden en ingewijden. Indien er belangstelling is voor deze cursus kan men zich ook via het contactformulier aanmelden. Tenslotte is Ko Buijs blogger bij de website www.alurvs.nl waar hij op moment van schrijven ca. 150 waardevolle artikelen heeft geschreven en heeft een RVS-cursus geschreven die online wordt aangeboden door uitgeverij 2Blonds, zie www.leama.nl

Alle blogs zijn te vinden op de website van Innomet Consultancy.

Deze website is opgesteld door Bruinsma Concepts in samenwerking met Innomet Consultancy om meer informatie rondom het programma Metaalselector te kunnen aanbieden.

Ko Buijs - Innomet Consultancy B.V.

Bestel Metaalselector

Ga naar het bestelformulier om Metaalselector te bestellen: